Om FeHunden

FeHunden är en bortskämd, fd dumbom, fd full av attityd och förutfattade meningar,         fd bedragen bedragare.   Numera omvänd,  på väg , med Sanningen.

Fortfarande bortskämd. Nu med tid att studera och förstå lögnerna vi lever i , och med…

Det är fantastiskt att upptäcka människor som,  Aaron Russo,  Chuck Missler,                 John Perkins, David Wilkerson, Kent Hovind, Ron Wyatt, Lennart möller  mfl.

Mindre roligt att upptäcka och förstå lögnerna som evolutionsläran, 9/11, regeringar, Nyhetsmedia i Sverige och i världen med få undantag, plo, palestinarörelsen, newage, healing, Obama, IRS, Federal Reserve, OIC, WHO, FEMA, UN, EU,  eller det internationella bankväsendet som tillsammans med storföretagen är skyldiga till mord på flera människor än abortklinikerna genom alla skapade, iscensatta krig och konflikter. Listan kan göras lllååååååånnnnggg.

Bortskämd är jag för att jag kan finnas mitt i den här smörjan och luta mig på Gud.               Jag kan bada i Guds kärlek, stå på Hans Ord och luta mig på Hans Löften.

Allt detta som jag ser idag i världen finns redan nedtecknat i de tusentals år gamla skrifter som vi kallar Bibeln,  Guds Ord.   Där finns det kontantlösa samhället beskrivet.                     Där finns den falske profeten beskriven och varnad för.                                                         Där finns jordbävningar, sunamis, väderförändringar, fiskdöd, osv. Där finns skapandet av en världsstat, en världsreligion, förföljelsen av kristna, och stor väckelse.       Allt detta sker idag.

Hur mår du ?       Vad tror du på ?       Vill du leva eller dö ?       Det finns bara liv i Sanning.

Det finns inget liv i flera bilar,skor,handväskor,hus,pengar,brudar,killar därför att begäret aldrig tar slut. Vad vill jag ha när jag har fem jänkare på gården? Jo, jag vill ha en jänkare. Vad vill jag ha när jag har trettio gitarrer? Jo, jag vill ha en gitarr. Vad vill jag ha när jag har ett stort hus? Jo, jag vill ha ett större hus osv.            DET TAR ALDRIG SLUT!!!                Alla de här sakerna är bara en villfarelse, du blir aldrig nöjd mer än för stunden. Du behöver inte det här, det är inte en ny båt eller en ny partner du behöver. Du behöver ett rent samvete. Jaha, vad är det då? Jo, det är samvetande med Gud. Det gör dig tillfreds, nöjd, full av tillförsikt och beredvillighet att våga älska dig själv och andra människor.

“Världens vatten som du dricker gör dig bara törstig och törstigare och törstigare igen, men det vatten som Gud ger, gör att du aldrig törstar mer.”  Världen kan bara ge dig död. Herren Jesus ger dig Liv!   Ett liv i Kärlek, Ro, Lycka som aldrig tar slut. Om du väljer det. Du måste själv välja, för Han tvingar ingen så som religioner som Islam gör.

Jag har fått av Gud en tillvaro som jag inte förtjänar på något sätt. Fylld av kärlek och välstånd. Bara av godhet för att jag valt att tro. Jag förtjänar det inte men får det ändå för att jag valt att förlåta och ta emot förlåtelse av Gud för det jag har gjort. Jag är inte allt igenom god. Jag är människa som försöker att gå med Gud. Gud utvalde dig och mig i sig innan Han lade grundvalen för den här världen för att vi skulle vara helgade och helga Gud.

Det spelar ingen roll vem du är, vad du gjort, om du är beroende eller har begär efter någonting som inte är moraliskt, lagligt eller etiskt. Du får hjälp. Den enda hjälp som kan hjälpa. Ingen annan än Gud kan hela en heroinist, en aidsjuk, en som är döende i cancer.

.                                                                Gud kan

Vill du dö i världen bland lögnerna eller komma tillbaka igen till din Skapare och fortsätta leva i sanningen.   Det eviga liv som du är och varit ämnad för hela tiden redan innan den här världen skapades. Vad är hemligheten?       Du behöver bara Tro!

.                           Tro  på  Herren  Jesus  som din  Skapare  och  Frälsare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s